I går var Lillebror på besøk etter at vi hadde vært å spist koreansk bbq. Da leiligheten ikke inneholder så mye spisende satt jeg fram skåler med diverse godteri som Biler, Skipper Mix og Kvikk Lunsj.
Jeg var selvfølgelig klar over at folk som kommer fra andre steder enn Skandinavia sjelden liker salt lakris, men syns likevel det var en god idé at Lillebror skulle få smake. Han er jo tross alt min på-andreplass-favoritt-koreaner.
Å få ham til å smake var lett som bare det. Med ord som dødsgodt skal det ikke å mye til. Han tok uvisst opp en av de salteste bitene, rev den i to, og stappet den inn i munnen. Et lite sekund senere kom et sårt klynk fra ham, men koreaner som han er, er han superhøflig.
Lillebror: Det smaker litt rart. Er det virkelig godteri?
Jeg sa at om han ikke likte det trengte han selvsagt ikke å spise det opp, men siden han ikke var den eldste der (koreanske tradisjoner er superstressne), fortsatt han å spise. Jeg syns virkelig synd på ham der han satt å klynket og hadde frysninger på armene.
Neste gang tror jeg kanskje jeg skal beholde min salte lakris for meg selv.
Jeg var selvfølgelig klar over at folk som kommer fra andre steder enn Skandinavia sjelden liker salt lakris, men syns likevel det var en god idé at Lillebror skulle få smake. Han er jo tross alt min på-andreplass-favoritt-koreaner.
Å få ham til å smake var lett som bare det. Med ord som dødsgodt skal det ikke å mye til. Han tok uvisst opp en av de salteste bitene, rev den i to, og stappet den inn i munnen. Et lite sekund senere kom et sårt klynk fra ham, men koreaner som han er, er han superhøflig.
Lillebror: Det smaker litt rart. Er det virkelig godteri?
Jeg sa at om han ikke likte det trengte han selvsagt ikke å spise det opp, men siden han ikke var den eldste der (koreanske tradisjoner er superstressne), fortsatt han å spise. Jeg syns virkelig synd på ham der han satt å klynket og hadde frysninger på armene.
Neste gang tror jeg kanskje jeg skal beholde min salte lakris for meg selv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar