torsdag 27. januar 2011

Mari, Singapore og Pelau Penang

Godgutten er satt til (frivillig) hardt arbeid, og derfor ble det plutselig litt ekstra tid før lunsj. Vi er nå, som jeg nevnte i forrige post, på i Batu Ferringhi på øya Pelau Penang i Nordvest-Malaysia. Været er varmt, men på grunn av regntiden kommer det gigantiske regnskyll med jevne mellomrom. Det gjør ikke så mye, for vi bor så nærme stranden at det går an å komme seg i hi uten problemer.

Før vi kom hit hadde vi to netter i Singapore. Byen er fin (les: ren!), og menneskene utrolig hjelpsomme. Den er dog akkurat som alle andre storbyer i Øst-Asia; klarte ikke riste av meg følelsen av at vi var i Hong Kong.
Vi så ikke så mye av byen, men fikk dratt til dyrehagene, noe som alltid er morsomt. Ble bittelitt skuffet at det ikke var en eneste sommerfugl i sommerfuglhagen, men på den andre siden så vi ikke noen løse slanger heller, slik det sto skilt om at det kunne være. Kanskje like greit.

Vi tok nattog til KL, og så et videre til Butterworth, båt til Georgetown og buss til Batu Ferringhi. Var temmelig slitne, illeluktende og utsultede da vi sjekket inn på hostelet, ja.
To timer senere hadde vi mat i kroppen og fått tatt en (iskald) dusj.

Nå er planen å bli her i to uker før vi setter kursen nordover til Bangkok, hvor vi skal møte min mamma. Jeg har dog store planer om å bli brun før det, for går det ikke nå, kommer det aldri til å gå.

Bilder kommer forhåpentligvis når vis møter kameraledningen i Bangkok.

Ingen kommentarer: