søndag 3. mai 2009

Mari og ABC

I går var jeg og en bøling finner på Zebra Festivalen her i byn. Festivalen ble holdt i polyparken, ganske langt nord (nær pandareservatet), så de fleste taxisjåførene slet med å finne veien. Likevel, da vi kom fram campet vi på toppen av en haug, fra hvor vi hadde utsikt til hovedscenen, men som likevel ikke var altfor langt fra det andre som styrte på i parken (noe som vil si at vi konstant hørte techno scenen som lå i mellom de to største scenene). Musikken varierte ganske mye, men det meste var helt tålelig. Det vi si, helt til sistemann inntok scenen. 

Karen sang hip-hop og kalte seg Jin -og det er rett og slett det værste jeg har vært med på. Sangene snakker litt for seg selv (Dude, what you gonna do, yeah, I'm just chillin' in Chengdu og I like hip-hop, It's fresh and hip-hop), men "favoritten" vår var den fantastiske ABC (som forrøvrig var en forkortelse på American - Boy - Chinese).



Dette er, etter vår mening, det største beviset på at nepotisme fremdeles er sterkt tilstedeværende i Kina. Noe annet er bare ikke mulig.

Ingen kommentarer: